BENT U KLAAR VOOR EEN PRIVÉ INVESTEERDER?
RATING ASSESSMENT CLASSIC

DIGITAAL – SNEL – GRATIS

REGISTREER NU

Start vandaag nog met het gratis assessment en weet in 10 minuten hoe uw start-up of MKB onderneming zich verhoudt tot anderen in uw branche!

Registreer nu!

HOE WERKT HET?

Zodra u uw account op het GRECA-platform hebt aangemaakt, kunt u uw eerste beoordelingsrapport maken. Dit document biedt u interessante informatie over de huidige situatie van uw onderneming en evalueert verschillende aspecten hiervan. Hiervoor verzoeken wij u onze vragen te lijst in te vullen.

STAP 1: Beoordelingsvragenlijst

Het platform begeleidt u door de vragenlijst en verzamelt informatie over de volgende onderdelen van uw onderneming:
Deze informatie bepaalt uw Technology Readiness Level (Tech RL), uw Team Readiness Level (Team RL), uw Market Attractiveness Level (MAL), uw Business Readiness Level (BRL) en, ten slotte, uw Financial Stability Level (FSL). Als u vragen heeft, vindt u rechtsboven in het scherm een informatieknop met uitleg.

STAP 2: Beoordelingsrapport

Zodra u de vragenlijst heeft ingevuld, zal GRECA u een overzicht geven van de resultaten en een investment grade toekennen. Om toegang te krijgen tot de gedetailleerde evaluatie, moet u het beoordelingsrapport downloaden. U kunt dit doen door op de downloadknop rechtsboven te klikken.
Dit document analyseert niet alleen de informatie die u aan het platform hebt verstrekt, maar geeft u ook aanbevelingen over welk type beleggers bij uw profiel past.
Let op: het platform accepteert alleen projecten die ten minste een B investment grade ontvangen. Als uw rating lager is, bevindt u zich mogelijk nog in te vroeg stadium om toegang te krijgen tot de private investeerders in ons platform.

STAP 3: Investors Matching Report

Als uw rating-beoordeling is voltooid, kunt u doorgaan met het downloaden van uw Investors Matching Report onder het tabblad Mijn investeerders. In dit gedeelte kunt u filteren op basis van verschillende criteria, zoals de Matching Score, geografische locatie, type belegger en ook volgens GRECA's classificatie van de beleggers (in de categorieën Goud, Zilver en Brons, afhankelijk van de validatie die het GRECA-team heeft gemaakt het beleggingsbeleid van de investeerders en de relatie met hen). Pas de filters aan uw voorkeuren aan en download het rapport.
Vergeet niet dat het platform alleen projecten accepteert die ten minste een B investment grade ontvangen. Als uw rating lager is, bevindt u zich mogelijk nog in te vroeg stadium om toegang te krijgen tot de private investeerders in ons platform.

PROFESSIONELE SERVICE = PRIVATE INVESTERINGEN

Wilt u meer weten over hoe GRECA uw Start-up of MKB onderneming kan ondersteunen via Professionele dienstverlening? Heeft u vragen over het Rating Assessment?